Mijn naam is Rosie Assink. Na afronding van mijn opleiding van budgetcoach bij Learncare Academie in 2015 heb ik mijn bedrijf Focus4Budget opgericht.

Ik heb 13 jaar ervaring als HRM functionaris bij een Werk-Leerbedrijf. Bij het Werk-Leerbedrijf heb ik veel ervaring opgedaan met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als HRM- functionaris zag ik dat veel medewerkers hun schulden niet meer konden betalen, waardoor veel loonbeslagen binnen kwamen.  Niet in alle gevallen waren ze door hun eigen toedoen in de financiële problemen geraakt. Zo was er ook wel eens sprake van een echtscheiding, ziekte of verlies van baan bij de partner.

In de periode 2015-2017 heb ik veel ervaring opgedaan als Budgetcoach en Budgetbeheerder. Door samenwerking met diverse zorgorganisaties ben ik mij gaan oriënteren voor bewindvoering. In augustus 2017 ben ik door CBM (Landelijk Kwaliteitsbureau voor Curatoren, Bewindvoerders en Mentoren) toegelaten als beschermingsbewindvoerder. Tevens heb ik de basisopleiding voor beschermingsbewind bij Praktikos gevolgd. Inmiddels heb ik voor een aantal cliënten een verzoek ingediend bij de Rechtbank voor beschermingsbewind. Veel zin in deze nieuwe uitdaging om mijn cliënten zo goed mogelijk de financiële hulp te bieden.

Ik werk samen met andere bewindvoerders, budgetbeheerders, budgetcoaches, schuldhulpverleners, accountants en adviseurs (Veger & Partners). Op deze manier sta ik er niet alleen voor en kan ik een beroep doen op andere professionals om u te helpen.

focus4budget_profiel

Rosie Assink-Bhaggoe
Erkend lid Horus

074 -8538581
info@focus4budget.nl
LinkedIn

Postbus 8089
7500 KB Hengelo

KvK-nummer: 64314669